Followers

Tuesday, January 3, 2017

IKLAN DI BILLBOARD

Berita baik buat pemilik-pemilik perniagaan di Malaysia, kami di Radius Symphony Sdn Bhd ingin menawarkan pakej iklan menggunakan billboard di seluruh Malaysia dengan harga yang berpatutan.

Kelebihan iklan menggunakan billboard:
1. Visual terang dan pendedahan secara langsung kepada target audience
2. Pendedahan masa yang panjang dan lebih berkesan, sekurang-kurangnya 12jam sehari (bergantung kepada jenis billboard).
3. Daya tarikan melalui contra warna yang dapat menarik perhatian target audience
4. Kos yang lebih murah berbanding medium lain. Contoh: RM15,000/365= RM41 per day berbanding majalah dengan anggaran RM1000 untuk 1 keluaran
5. Reach yang lebih tinggi untuk kawasan setempat.

Sebenarnya setiap medium pengiklanan mempunyai kelebihan dan kekuatan tersendiri. Keputusan perlu dibuat melalui penilaian objektif asal pemasaran syarikat. Jika anda memerlukan khidmat nasihat mengenai pengiklanan dan kaedah pemasaran yang bersesuaian, jangan segan silu untuk menghubungi saya, Muhammad Syahzlan di talian 0143389629 atau boleh email direct ke msyahzlanabdullah@gmail.com

Radius Symphony Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat pengiklanan yang mempunyai rangkaian kukuh dengan media di Malaysia. Antaranya termasuk majalah/surat kharbar (Karangkraf dan sebagainya), radio (Astro Radio, media prima), billboard, online marketing dan lain-lain.

Kami sedia membantu untuk memberikan consultation secara percuma dan memberikan pendedahan kepada pemilik-pemilik syarikat yang ingin mengiklankan produk atau brand name syarikat di Malaysia. Of course! Harga kami adalah yang termurah di Malaysia.

No comments:

Post a Comment

Write your comment here!